KARİYER HAFTASI 2021
26.04.2021

26 – 30 Nisan 2021 haftasında “KARİYER HAFTASI 2021” etkinliği düzenlenmiştir.

Merkezimiz organizasyonu ile 26 – 30 Nisan 2021 haftasında “KARİYER HAFTASI 2021” etkinliği  düzenlenmiştir.

26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacak olan Açılış Oturumu sonrasında; 8 Fakülte ve 1 Meslek Yüksekokulu olmak üzere 9 akademik birim tarafından yürütülecek, toplam 20 oturum gerçekleştirilecektir.

Tüm oturumlarda yaklaşık 60 davetlimiz iş yaşamındaki tecrübelerini sizlere aktaracaklardır. Kendilerine, Yönetim Kurulu adına, şükranlarımızı sunuyoruz.

Açılış oturumunda bilim ve iş yaşamından;

• Prof. Dr. Hasan MANDAL – TÜBİTAK Başkanı
  • Celalettin KESİKBAŞ – ESO Başkanı
  • Çağlar TAŞKIN – İnsan Kaynakları Md. , ARÇELİK A.Ş.

davet edilmiştir. Engin tecrübeleri ile kariyer planlamanızda sizlere önemli katkılar sağlayacaklarına inandığımız saygıdeğer konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Bir hafta boyunca sürecek “KARİYER HAFTASI 2021” etkinliğinde gerçekleştirilecek oturumların detaylı programları aşağıda verilmiştir.

Tüm öğrencilerimizi etkinliklere katılmaya davet ediyor, başarılı bir hafta geçirmemizi temenni ediyoruz.

Ayrıntılı Bilgi : https://kariyer.ogu.edu.tr/Haber/Detay/1/kariyer-haftasi-2021