TR | EN
BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN STAJ BAŞVURULARI
10.07.2020

Sevgili öğrencilerimiz,

Hepimizin malumu olan tüm dünyayı saran bir salgın dönemi sebebi ile üniversitemiz senatosunca 12.05.2020 tarih 12/5 sayılı kararı gereğince staj faaliyetleri için aşağıda belirtilen karar alınmıştır.

“2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar yarıyılında, staj/uygulama eğitimlerini; yaz dönemi de dahil uygun zamanda koruyucu önlemleri aldığını bildiren yerlerde (fabrika, işyeri, sağlık birimi, vd.) yapabilecekleri gibi, dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla, simülasyon, proje, vaka analizi vb. faaliyetlerle de Akademik Birimde tamamlayabilmelerine, stajın yeri ile ilgili olarak akademik birimlerce karar verilmesine karar verilmiştir.”

Stajın gerçekleştirileceği yeri bundan önceki dönemlerde olduğu gibi öğrencilerimiz kendileri bulacaktır. Bu noktada üniversitemiz ve bölümüz staj yeri tahsisi yapmayacaktır. Stajın yapılacağı yer bilişim, yazılım ve bilgisayar ile ilgili firmalar olabileceği gibi bilgi işlem bölümlerinde gerçekleştirilmek şartıyla bilişim firmaları dışındaki özel veya kamu kurum ve kuruluşlarında da yapılabilir.

Ayrıca 2019-2020 Öğretim yılı güz ve bahar dönemleri arasında stajını gerçekleştiren ancak malum süreç dolayısıyla staj mülakatına giremeyen öğrencilerimizin staj dosyaları incelenmiş ve stajları kabul edilmiştir.

STAJ BAŞVURULARI

10 TEMMUZ 2020-23 TEMMUZ 2020 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

GEREKLİ TÜM BELGELER EKLENEREK VE İMZALAR TAMAMLATILARAK KENDİSİ VEYA BİR YAKINI VASITASIYLA BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

23 TEMMUZ 2020 TARİHİNDEN SONRA YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

EKLENMESİ GEREKEN TÜM FORMLAR, MATEMATİK-BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ(STAJ KISMINDA) MEVCUTTUR.

*FORM-1

*FORM-2